0

Studijsko fotografiranje


 
V svojem studiu lahko ustvarimo fotografije za različne namene, od družinskih fotografij, portretov za CV, modno fotografiranje, fotografij artiklov za reklamne namene, fotografiranje otrok za božično novoletne koledarje. 

Kako poteka fotografiranje otrok za koledarje?

v studiu, kjer eno do dve uri v sproščenem in igrivem vzdušju v prisotnosti vas staršev fotografiram Vašega otroka. Za rekvizite ( najljubše igrače, različne dodatke, ...) potrebne pri fotografiranju lahko poskrbite sami, lahko pa uporabimo te, ki so na voljo pri meni. Pri fotografiranju uporabljam različnna ozadja. Priporočam, da s seboj prinesete tudi dodatna oblačila, da bodo fotografije še bolj raznolike. Po končanem fotografiranju, izberemo Vam najljubše fotografije, na podlagi katerih Vam oblikujem fotokoledar. 

Kako poteka fotografiranje za CV? 

fotografija ob vašem življenjepisu, je dandanes zelo pomeben del vaše predstavitve. Ljudje smo nagnjeni k temu, da veliko damo na vizualni prvi vtis. Včasih si ta prvi vtis ustvarimo prav iz fotografije. Če je dobra, nam lahko pomaga na naši karierni poti, če ni, nas lahko brez potrebe ovira. 

Fotografiranje poteka maksimalno 30 min. Vsekakor priporočam poslovna oblačila, pri nežnejšem spolu naravni makeup (brez pretiravanja). Fotografije Vam pripravim v digitalni obliki, tako da jih lahko uporabite tudi za družbena omrežja kot so Facebook in pa LinkedIn.