0

Družinsko fotografiranje

Otroci in družina so naše največje bogastvo.

Fotografiranje nosečnic

Čas nosečnosti je poseben čas, pa naj bo to prva, druga, tretja ali katerakoli druga zaporedna nosečnost. Je namreč čas, ko v vas raste novo življenje.

Fotografiranje nosečnic poteka v našem studiu ali v naravi. Pri njem lahko sodelujejo tudi vaš partner in otroci, če jih že imate.

Fotografiranje novorojenčkov

Po pripovedovanju staršev ni nič bolj posebnega kot dan, ko na svet prijoka majhna štručka. Ohranite ljubezen in spomine na prve dni novega bitja, ki je vstopilo v vaše življenje, s fotografijo.

Najprimernejši čas za fotografiranje novorojenčkov je čas do 2. tedna otrokove starosti. Takrat namreč novorojenčki radi spijo in so umirjeni, kar je pomembno za to, da jih lahko nežno postavilo v različne položaje za fotografiranje, ne da bi jih zbudili. Če vaš novorojenček ne bo želel spati in bo pri volji za fotografiranje, lahko izvedemo fotografiranje z budnim dojenčkom.

Pri fotografiranju lahko na fotografijah sodelujete tudi vi starši in novorojenčkovi sorojenci, če jih novorojenček že ima.

Družinsko fotografiranje

Le kaj občutijo starši in otroci, ko si ogledujejo družinske fotografije iz preteklosti in obujajo spomine na smešne in zabavne trenutke, ki so jih preživeli skupaj? Zagotovo se jim nariše nasmeh na obraz in vzbudijo sama pozitivna čustva.

Z družinsko fotografijo želim zabeležiti skupne trenutke vaše družine, ki se jih boste nekoč radi spominjali, jih delili s svojimi najdražjimi in ob spominu nanje potočili tudi kakšno solzico. Družinsko fotografiranje lahko izvedemo kadarkoli in kjerkoli, predvsem pa tam, kjer čutite, da se vaša družina lahko sproti in enostavno uživa v trenutku.